November, 2015
Inhoud

In dit nummer o.a:

Tivadarfalva

Vorig jaar startte in Oekraïne een kleuterschool waar kinderen uit Roma-kampen in Tivadarfalva, Tiszabuken en Peterfalva naar een christelijke school gaan. Fundament steunt dit project. De projectleiding vertelt hier weer iets over het werk.

Vaida, ‘Meer dan brood’

Meer dan tien jaar geleden besloot de kerkenraad van de kerk van Vaida (Roemenië) een project te starten waarbij mensen die dat nodig hebben
warm eten kunnen krijgen. Ds. Endre Kondor en zijn vrouw Erzsébet rapporteren ervan. Fundament steunt het project.

Netwerkreis naar Roemenië

Fundament ondersteunt al jaren predikantenconferenties in Midden en Oost-Europa: Hongarije, Slowakije, Oekraïne, Roemenië. Tijdens een netwerkreis wordt dit steeds voorbereid. In mei is was er een netwerkreis naar Roemenië met de predikanten Tiemen Dijkema, Herman Feenstra en Roelof Tigelaar.

 

Lees de nieuwsbrief